Nicolas Geudens, Managing Partner Hestia

Coaching
|

Je komt niet vaak in je carrière iemand tegen die je ECHT raakt. Iemand waar je alleen maar bewondering voor kan hebben om de persoon wie hij/zij is. Elke is voor mij zo iemand. Ik heb al meer dan 12 jaar enorm veel respect voor haar en heb al zowel met haar samengewerkt als zelf beroep gedaan op haar ondersteuning. In beide gevallen heeft dit het gevoel van ECHT geraakt te worden enkel maar versterkt. Elke is en zal altijd een belangrijk persoon voor mij blijven zijn.

De professionele begeleiding in mijn rol als managing partner en coach naar mijn mensen toe die Elke de voorbije jaren aan de dag heeft gelegd hebben enkel bijgedragen tot het succes van mijn initiatief. In een moeilijkere periode in mijn leven heb ik ook zelf mogen ervaren welke impact Elke op mensen kan hebben en hoe ze je er op haar eigenste manier weer boven op helpt.

Toen Elke me vroeg om een woordje te schrijven dacht ik eerst “jij hebt het niet nodig dat iemand jou aanraadt, je bent zo’n sterke vrouw en je acties en uitstraling spreken voor zich”. De meerwaarde die ik de voorbije jaren aan Elke heb gehad is zo groot dat ik enkel kan hopen dat er nog vele gebruik zullen kunnen maken van Elke’s hulp en begeleiding en hetzelfde mogen ervaren als ik. Bedankt topper!