Coaching

Wil je beter begrijpen waarom je steeds weer in dezelfde patronen vervalt? Waarom je doet wat je doet, ook al besef je dat dit eigenlijk niet is wat je wil? Wil je het potentieel bereiken dat je momenteel niet benut?

In onze coachingstrajecten gaan we op zoek naar de structuur van jouw persoonlijkheid én jouw innerlijke stem.  We exploreren hoe deze elkaar versterken of tegenwerken. Stap voor stap leer je bewustere keuzes te maken en zo vrijer te leven van binnenuit.

Voor wie

Iedereen die minder op automatische piloot wil leven en aan het stuur van zijn leven (en werk) wil staan.

Iedereen die van binnenuit wil openbloeien tot wie hij voorbestemd is te zijn.

Meer concreet ben jij bereid om het komende (half) jaar tijd en ruimte te maken om naar jezelf te kijken en een doelgericht en diepgaand persoonlijk ontwikkelingsproces in te stappen.  

 

Aanbod

Individuele (enneagram) coaching

We doorlopen een ontwikkelingstraject van gemiddeld 8 maandelijkse sessies van 2 uur met één van onze coaches:

  • Intake & doelstellingen gesprek
  • Online enneagram bevraging
  • Profiel en enneagram feedback sessie
  • 5 coachingsessies
  • Evaluatiegesprek

Groep (enneagram) coaching

We doorlopen met een 6-tal professionals een ontwikkelingstraject onder begeleiding van één van onze coaches:

  • Online enneagram bevraging
  • Profiel en persoonlijke enneagram feedback sessie van 2 uur
  • We komen 4 keer per jaar samen in sessies van 3 uur

De diepgang en diversiteit van de perspectieven wordt gefaciliteerd door 1 van onze coaches.

Maatwerk voor bedrijven

Representeer je een bedrijf en heb je interesse in het SeeHouse aanbod op maat, dan ontmoeten we jou graag!

Onze Coaches

Stuk voor stuk gepassioneerde en ervaren experts creëren samen met jou de beleving die beweging brengt.

Elke Weemaes

Elke Weemaes

Persoonlijkheidsontrafelaar - Bewustzijnscoach

Elke is een coach pur sang. Ze wordt letterlijk ‘verliefd’ op iedereen die in haar stoel belandt, wat vertaald kan worden als een ‘diepe passie voor mensen en wat hen drijft’. Ze is de ingenieur die iemands systeem helpt ontrafelen tot in de kern. Rust en geduld zijn kenmerkende eigenschappen die zorgen voor de ontspannenheid die nodig is voor bewustzijnsgroei. Intuitief en zonder oordeel, steeds nieuwsgierig en met de intentie om mensen vrijer te maken. Vrijer van wat hen beperkt om voluit te leven.
Ze is al jarenlang huis-coach van de Cronosgroep en heeft ondertussen meer dan tienduizend coachinguren op haar teller. Haar opgebouwde kennis en wijsheid delen, dat is wat haar blij maakt.

Ann Van Malderen

Ann Van Malderen

Essentie Facilitator - Transformatie coach

Ann belichaamt “het beste van twee werelden”: haar management ervaring en een Master in Marketing Management aan Vlerick, combineert ze met haar liefde voor mensen en een Master in Arbeidspsychologie aan de KULeuven. Vanuit haar zijn nodigt ze uit tot diepgang én inspireert ze tot actie. Haar scherp observatie vermogen is één van de meest betrouwbare instrumenten in haar werk. Haar stijl is open en direct, doch op een zachte manier want steeds vertrekkend vanuit een open hart. Ann vertaalt haar brede ervaring in een holistische aanpak die diepe transformatie faciliteert en blijft hierin voortdurend zelf groeien en ontwikkelen. 

Praktisch

Om de verwachtingen goed af te stemmen starten we met een kennismaking met Ann of Elke. Vervolgens maken we concrete afspraken met de coach die het meest aansluit op jouw vraag.

De coachingsessies van 2 uur gaan door online of live op onze locaties regio Antwerpen. We raden je aan om voor- en achteraf ruimte in je agenda te voorzien voor rust en reflectie.

Ben je benieuwd naar jouw onbenut potentieel, maar heb je nog vragenMeld je aan via het contactformulier en wij contacteren jou om vrijblijvend kennis te maken en te verkennen of we voor jou iets kunnen betekenen en hoe.

Ben je klaar om in te schrijven? Klik hieronder betaal online en ontvang van ons een factuur en bevestiging met alle praktische details. Wij contacteren je snel om een afspraak in te plannen.

Individuele Coaching

Je krijgt 8 sessies van 2 uur, inclusief enneagramprofilering.

4100,00 excl. btw

Groepscoaching

Je krijgt 4 sessies van 3 uur, in groep, inclusief enneagramprofilering. De investering bedraagt 1925 euro excl. btw per deelnemer.

Op dit moment is er geen groepscoachingstraject gepland. Meld je vrijblijvend aan voor de wachtlijst. Je wordt gecontacteerd zodra een nieuw traject wordt ingepland.

€1925,00 excl. btw / deelnemer

Het pad was een rollercoaster gevoed door emoties in al zijn vormen.
Het heeft me uiteindelijk laten evolueren van een ingehouden, begrensd en geremd individu naar een open, nieuwsgierig en puur persoon.

Hans

Senior Manager, JBC

Dat brengt Elke subtiel tot stand, naturel & op een betrokken manier. Haar coaching is onderbouwd, voedt het intellectuele, en daagt het intuïtieve uit. Elke straalt een rustgevend geduld uit dat richting geeft & spiegelend werkt.”

Kathleen

Founder Suzy Wander

Het was een superpositieve ervaring. Dankzij de coaching heb ik ontdekt hoe ik eigenlijk in elkaar zit. En vooral hoe ik hiermee om kan gaan als leidinggevende.

Els

Eindredacteur, VRT

De meerwaarde die ik de voorbije jaren aan Elke heb gehad is zo groot dat ik enkel kan hopen dat er nog vele gebruik zullen kunnen maken van Elke’s hulp en begeleiding en hetzelfde mogen ervaren als ik. Bedankt topper!

Nicolas Geudens

Managing Partner, Hestia

Het traject dat ik met Ann als coach heb doorlopen, heeft me enorm geholpen om meer gegrond vanuit mijn kracht te werken en te reageren. Voelbaar voor mezelf en mijn omgeving, een echte aanrader!

Ellen

Product owner, Fluvius