Over SeeHouse

Welkom

SeeHouse is ontstaan vanuit een gemeenschappelijke intentie om bij te dragen tot meer bewust zijn én doen in de wereld.

Vanuit onze ervaring en expertise richten wij ons op professionals zoals jij.
Hier vind je unieke gelegenheden en nieuwe perspectieven op hoe je leeft en werkt.
Samen kijken wij hoe jij je levenspad bewandelt en gaan op zoek naar hoe jij nog meer vreugde en vrijheid kan ervaren.

Welkom in ons huis.

Ann Van Malderen

Hallo, ik ben Ann.

Als kind vol verwondering voor de natuur: de schoonheid, de vanzelfsprekendheid.

Als studente psychologie geïntrigeerd door wat mensen beweegt en blokkeert.

Als marktonderzoeker geboeid waarnemen en bevragen.

Als manager leiden en begeleiden.

Als consultant luisteren en adviseren.

Als coach spiegelen en ondersteunen.

Als vrouw groeien en verdiepen.

Als bezielster van SeeHouse vol vreugde voelen dat hierin alles samenkomt. Mijn passie voor de natuur, voor waarnemen, ervaren en transformeren.

Elke Weemaes

Hallo, ik ben Elke.

Als kind open en vol vriendelijkheid naar mensen toe.

Als student communicatie in verbinding met anderen en nieuwsgierig naar hun persoonlijke verhalen.

Als avonturier en wonende in Senegal geboeid door diversiteit en inclusiviteit.

Als gerante van een lodge organiseren en aansturen.

Als consultant begeleiden en ondersteunen.

Als coach luisteren en spiegelen.

Als mens vallen en opstaan.

Als bezielster van SeeHouse innerlijk weten dat dit hierin samenkomt.

Elke Weemaes

Onze missie

Ann Van Malderen - Elke Weemaes - SeeHouse

SeeHouse wenst een plek te zijn voor iedereen die het verlangen voelt om in alle rust en vertrouwen in de wereld te staan. Om meer vrijheid en vreugde te ervaren in leven en werk. Zo inspireren we anderen.

We scheppen unieke gelegenheden met als doel om zowel je geest, je hart en je wil te openen. 

Open voor het Leven waarvoor jij bestemd bent.

SeeHouse wenst kennis en wijsheid te delen met de wereld:

Wij geloven dat zelfinzicht toegang biedt tot leven met een open geest en mildheid voor jezelf en voor anderen.

SeeHouse droomt van een wereld waarin we liefdevoller leven en werken:

Wij geloven dat als we vanuit een open hart durven leven, we meer liefde ervaren en liefdevoller met onszelf en anderen omgaan.

SeeHouse wenst bij te dragen tot meer bewust zijn én doen in de wereld:

Wij geloven dat als we bewuster kiezen, onze daadkracht meer in lijn komt met wie we werkelijk zijn.

SeeHouse wenst Zingeving en Spiritualiteit een plek te geven in ons dagelijks leven:

Wij geloven dat we vanuit onze essentie en verbinding met iets groters dan onszelf een levendigheid en kracht ervaren die ons de richting aangeeft van het leven waarvoor we bestemd zijn.

Onze huisgenoten

In alles wat we ondernemen, streven we ernaar direct of indirect met alle 4 de aspecten van mens zijn te werken: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Met onze verschillende achtergronden, ervaring en disciplines versterken we elkaar en de beleving die we aanbieden.

We verbinden met elkaar in onze passie voor mensen en het geloof in het leven van binnenuit.

Ann Van Malderen

Ann Van Malderen

Essentie Facilitator - Transformatie coach

Ann belichaamt “het beste van twee werelden”: haar management ervaring en een Master in Marketing Management aan Vlerick, combineert ze met haar liefde voor mensen en een Master in Arbeidspsychologie aan de KULeuven. Vanuit haar zijn nodigt ze uit tot diepgang én inspireert ze tot actie. Haar scherp observatie vermogen is één van de meest betrouwbare instrumenten in haar werk. Haar stijl is open en direct, doch op een zachte manier want steeds vertrekkend vanuit een open hart. Ann vertaalt haar brede ervaring in een holistische aanpak die diepe transformatie faciliteert en blijft hierin voortdurend zelf groeien en ontwikkelen. 

Elke Weemaes

Elke Weemaes

Persoonlijkheidsontrafelaar - Bewustzijnscoach

Elke is een coach pur sang. Ze wordt letterlijk ‘verliefd’ op iedereen die in haar stoel belandt, wat vertaald kan worden als een ‘diepe passie voor mensen en wat hen drijft’. Ze is de ingenieur die iemands systeem helpt ontrafelen tot in de kern, Rust en geduld zijn kenmerkende eigenschappen die zorgen voor de ontspannenheid die nodig is voor bewustzijnsgroei. Intuitief en zonder oordeel, steeds nieuwsgierig en met de intentie om mensen vrijer te maken. Vrijer van wat hen beperkt om voluit te leven.
Ze is al jarenlang huis-coach van de Cronosgroep en heeft ondertussen meer dan tienduizend coachinguren op haar teller. Haar opgebouwde kennis en wijsheid delen, dat is wat haar blij maakt.

Anneleen Andries

Anneleen Andries

Explorer - architect - enneagramcoach

Anneleen verkent graag nieuwe horizonten. Na haar jarenlange consultancy ervaring in talentontwikkeling vindt ze het verrijkend om verschillende professionele paden tegelijkertijd te bewandelen.  Zo is zij vandaag lector aan een hogeschool, teamleider in de non profit en coach gespecialiseerd in Enneagram.  Ontwikkeling, verandering en innovatie zijn steeds de belangrijkste drijfveren doorheen haar loopbaan geweest.
Haar intellectuele nieuwsgierigheid in combinatie met haar intuïtieve waarneming bepaalt haar unieke stijl. Je kan rekenen op een zeer sensitieve en toch directe no nonsense coachende aanpak, steeds met een vleugje humor. Anneleen verbindt met SeeHouse op professionalisme en diepgang en de missie om vanuit persoonlijk leiderschap in lijn met je essentie met meer plezier in het leven te staan.

Ann Leonard

Ann Leonard

Psychologe - Bedrijfscoach – Yogateacher - Lichaamswerker

Ann liet een aantal jaar geleden Groepspraktijk Conciente in handen van haar collega’s, om zich volledig te focussen op lichaamswerk. Daarin brengt ze haar kennis vloeiend samen in op maat gemaakte lessen, afgestemd op jouw lichamelijke noden. Haar hulpmiddelen vandaag zijn body & voice dialogue, mindfulness, meditatie, ademwerk, yoga,... Een schot in de roos.
In haar Bedrijfscoachings hanteert ze het voice dialogue kader. Wens je jouw Enneagramtypes te doorleven, en van hieruit wezenlijke shifts en bewustere keuzes te maken, dan ben je bij Ann aan het juiste adres.
Ann is een vrouw met ondernemerszin, steeds vernieuwend.  Elke sessie is origineel. Met een welgemeende nieuwsgierigheid en ongelofelijke zachtheid speelt ze in op de uniciteit van elk wezen. Zorgvuldig kijken en luisteren naar wat je nodig hebt, daar ligt haar kracht. Om zo stilaan, stapje per stapje open te komen in je geest en je lichaam.
Op deze manier sluit Ann naadloos aan bij de missie en visie van Seehouse. Let’s move your body and soul ☺!'

SeeHouse - Lieve Van Malderen

Lieve Van Malderen

Reiziger en zorgzame bewaakster van en over grenzen

In een vorig leven werkzaam als verpleegkundige  in de zorgsector, nu in haar eigen praktijk 'Huis op de grens' zorgzaam voor mens én ziel. Opgeleid in het sjamanisme en actief als rouwvrouw voelt ze zich thuis op de grens en is ze de brug tussen de verschillende lagen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Ze kent en (h)erkent de noodzaak tot het in balans brengen van licht én schaduw – leven én dood. 
Met aandacht voor ziel en via ritueel, symboliserend werk faciliteert en verdiept zij persoonlijke ontwikkelingsprocessen op een energetisch niveau. 
Via aanwezigheid en creatie opent ze voor jou de weg naar integratie over de lagen heen, de weg naar duurzame transformatie.
Lieve stond mee aan de wieg van SeeHouse toen ze ons begeleidde met een geboorte ritueel en reisde aan de zijlijn steeds met ons mee. Vanaf vandaag maakt zij graag actief deel uit van ons multi-disciplinair aanbod.

Elke coacht vanuit hart en ziel en dat merk je meteen. Mijn coachingstraject  heeft me geholpen de verlangens en motivaties waarvan ik me totaal niet bewust was te ontrafelen en heeft me zo dichter gebracht bij mijn eigen essentie. 

Elke

Teamlead, Johnson&Johnson

Trachten in het moment te voelen wat mijn lichaam me te vertellen had en daar naar luisteren bleek een nieuwe intelligentie bron te zijn die minstens evenveel waard was dan alles wat mijn verstand me tot dan reeds vertelde. Het bracht me meer rust, zekerheid, authentiekere gesprekken en contacten… een dieper weten die het (werk-)leven veel eenvoudiger maakt

Tom

Projectmanager, Fluvius