Spiegel sessies

Wil je graag eens onbevangen in de spiegel kijken, een nieuw perspectief krijgen op jezelf?

In onze spiegel sessies verruimen wij je blik.

We gaan samen op zoek naar jouw potentieel en wat je beperkt om dit te bereiken.

Hoe zet je jezelf vast? En wat kan je doen om hiervan los te komen? Waarmee zou je kunnen experimenteren om vrijer te leven en te werken?

Voor wie

Iedereen die weet dat er meer in zichzelf zit. Die bereid is tot zelfonderzoek om zo nieuwe perspectieven te krijgen op zichzelf en hun omgeving.

Meer concreet ben jij op zoek naar een eerlijke en neutrale spiegel om uitgedaagd te worden en een volgende stap te zetten in je persoonlijke ontwikkeling.

 

Aanbod

Oriëntatie sessie

Een gesprek van 2 uur met één van onze coaches om een eerste zicht te krijgen op jouw levenswandel, terugkerende patronen en onvervulde verlangens.

Je wordt georiënteerd in ontwikkelingspistes om de eerstvolgende stap te zetten in de richting van je potentieel.

Klankbord sessie

Een gesprek van 2 uur met één van onze coaches waarbij je een klankbord krijgt voor jouw thema.

Vanuit onze ervaring en expertise fungeren we als neutrale sparringpartner en krijg je een beter zicht op hoe jij je leven meer kan leiden van binnenuit.

Enneagram profiel sessie

Je krijgt een helder én diepgaand zicht op jouw persoonlijkheid en drijfveren. We werken via een online bevraging, een persoonlijk digitaal Ennegram profiel en een feedback gesprek van 2 uur.

Zo krijg je de essentie voor je ontwikkeling in je persoonlijk leiderschap te pakken.

Spiegelen in groep

In groepjes van een 6-tal professionals spiegelen we elkaar op specifieke ontwikkelingsthema’s. We komen 4 keer per jaar samen in sessies van 3 uur.

De diepgang en diversiteit van de perspectieven wordt gefaciliteerd door één van onze coaches. 

Maatwerk voor bedrijven

Representeer je een bedrijf en heb je interesse in het SeeHouse aanbod op maat, dan ontmoeten we jou graag!

Onze Spiegels

Stuk voor stuk gepassioneerde en ervaren experts creëren samen met jou de beleving die beweging brengt.

Ann Van Malderen

Ann Van Malderen

Essentie Facilitator - Transformatie coach

Ann belichaamt “het beste van twee werelden”: haar management ervaring en een Master in Marketing Management aan Vlerick, combineert ze met haar liefde voor mensen en een Master in Arbeidspsychologie aan de KULeuven. Vanuit haar zijn nodigt ze uit tot diepgang én inspireert ze tot actie. Haar scherp observatie vermogen is één van de meest betrouwbare instrumenten in haar werk. Haar stijl is open en direct, doch op een zachte manier want steeds vertrekkend vanuit een open hart. Ann vertaalt haar brede ervaring in een holistische aanpak die diepe transformatie faciliteert en blijft hierin voortdurend zelf groeien en ontwikkelen. 

Elke Weemaes

Elke Weemaes

Persoonlijkheidsontrafelaar - Bewustzijnscoach

Elke is een coach pur sang. Ze wordt letterlijk ‘verliefd’ op iedereen die in haar stoel belandt, wat vertaald kan worden als een ‘diepe passie voor mensen en wat hen drijft’. Ze is de ingenieur die iemands systeem helpt ontrafelen tot in de kern, Rust en geduld zijn kenmerkende eigenschappen die zorgen voor de ontspannenheid die nodig is voor bewustzijnsgroei. Intuitief en zonder oordeel, steeds nieuwsgierig en met de intentie om mensen vrijer te maken. Vrijer van wat hen beperkt om voluit te leven.
Ze is al jarenlang huis-coach van de Cronosgroep en heeft ondertussen meer dan tienduizend coachinguren op haar teller. Haar opgebouwde kennis en wijsheid delen, dat is wat haar blij maakt.

Ann Leonard

Ann Leonard

Psychologe - Bedrijfscoach – Yogateacher - Lichaamswerker

Ann liet een aantal jaar geleden Groepspraktijk Conciente in handen van haar collega’s, om zich volledig te focussen op lichaamswerk. Daarin brengt ze haar kennis vloeiend samen in op maat gemaakte lessen, afgestemd op jouw lichamelijke noden. Haar hulpmiddelen vandaag zijn body & voice dialogue, mindfulness, meditatie, ademwerk, yoga,... Een schot in de roos.
In haar Bedrijfscoachings hanteert ze het voice dialogue kader. Wens je jouw Enneagramtypes te doorleven, en van hieruit wezenlijke shifts en bewustere keuzes te maken, dan ben je bij Ann aan het juiste adres.
Ann is een vrouw met ondernemerszin, steeds vernieuwend.  Elke sessie is origineel. Met een welgemeende nieuwsgierigheid en ongelofelijke zachtheid speelt ze in op de uniciteit van elk wezen. Zorgvuldig kijken en luisteren naar wat je nodig hebt, daar ligt haar kracht. Om zo stilaan, stapje per stapje open te komen in je geest en je lichaam.
Op deze manier sluit Ann naadloos aan bij de missie en visie van Seehouse. Let’s move your body and soul ☺!'

Anneleen Andries

Anneleen Andries

Explorer - architect - enneagramcoach

Anneleen verkent graag nieuwe horizonten. Na haar jarenlange consultancy ervaring in talentontwikkeling vindt ze het verrijkend om verschillende professionele paden tegelijkertijd te bewandelen.  Zo is zij vandaag lector aan een hogeschool, teamleider in de non profit en coach gespecialiseerd in Enneagram.  Ontwikkeling, verandering en innovatie zijn steeds de belangrijkste drijfveren doorheen haar loopbaan geweest.
Haar intellectuele nieuwsgierigheid in combinatie met haar intuïtieve waarneming bepaalt haar unieke stijl. Je kan rekenen op een zeer sensitieve en toch directe no nonsense coachende aanpak, steeds met een vleugje humor. Anneleen verbindt met SeeHouse op professionalisme en diepgang en de missie om vanuit persoonlijk leiderschap in lijn met je essentie met meer plezier in het leven te staan.

SeeHouse - Lieve Van Malderen

Lieve Van Malderen

Reiziger en zorgzame bewaakster van en over grenzen

In een vorig leven werkzaam als verpleegkundige  in de zorgsector, nu in haar eigen praktijk 'Huis op de grens' zorgzaam voor mens én ziel. Opgeleid in het sjamanisme en actief als rouwvrouw voelt ze zich thuis op de grens en is ze de brug tussen de verschillende lagen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Ze kent en (h)erkent de noodzaak tot het in balans brengen van licht én schaduw – leven én dood. 
Met aandacht voor ziel en via ritueel, symboliserend werk faciliteert en verdiept zij persoonlijke ontwikkelingsprocessen op een energetisch niveau. 
Via aanwezigheid en creatie opent ze voor jou de weg naar integratie over de lagen heen, de weg naar duurzame transformatie.
Lieve stond mee aan de wieg van SeeHouse toen ze ons begeleidde met een geboorte ritueel en reisde aan de zijlijn steeds met ons mee. Vanaf vandaag maakt zij graag actief deel uit van ons multi-disciplinair aanbod.

Praktisch

Om de verwachtingen goed af te stemmen starten we met een kennismaking met Ann of Elke. Vervolgens maken we concrete afspraken.

De spiegelsessies van 2 uur gaan door online of live op onze locaties regio Antwerpen. We raden je aan om voor- en achteraf ruimte in je agenda te voorzien voor rust en reflectie.

Heb je zin om nieuwe perspectieven te krijgen en gespiegeld te worden, maar heb je nog vragen? Meld je aan via het contactformulier en wij contacteren jou om vrijblijvend kennis te maken en te verkennen of we voor jou iets kunnen betekenen en hoe.

Ben je klaar om in te schrijven? Klik hieronder, betaal online en ontvang van ons een bevestiging met alle praktische details. Wij contacteren je snel om een afspraak in te plannen.

Oriëntatie sessie

Een gesprek van 2 uur met één van onze coaches om een eerste zicht te krijgen op jouw levenswandel, terugkerende patronen en onvervulde verlangens.

500,00 excl. btw

Klankbord sessie

Een gesprek van 2 uur met één van onze coaches waarbij je een klankbord krijgt voor jouw thema.

500,00 excl. btw

Enneagramprofiel sessie (inclusief digitaal profiel)

We werken via een online bevraging, een persoonlijk digitaal Enneagramprofiel en een feedback gesprek van 2 uur.

600,00 excl. btw

Spiegelen in groep

In groepjes van een 6-tal professionals spiegelen we elkaar op specifieke ontwikkelingsthema’s. We komen 4 keer per jaar samen in sessies van 3 uur.

De investering bedraagt 1750 excl. btw (inclusief enneagramprofiel sessie) of 1200 excl. btw (zonder enneagram profiel sessie).

Momenteel is er geen groepssessie gepland. Meld je vrijblijvend aan voor de wachtlijst. Je wordt gecontacteerd zodra de volgende groep opstart.

Door meer inzicht te krijgen in mijn profiel, met mijn sterktes en werkpunten, lukt het me nu steeds beter om mijn gewoontepatroon te detecteren en te doorbreken.

Dries

Managing Partner, Monin

Op amper 2 uur tijd leerden onze ondernemers extreem veel over zichzelf, de mist trok weg. Op een liefdevolle en veilige manier zo diep naar zichzelf kijken, dieper dan ze ooit deden, voelde voor hen als bevrijdend. Bevrijdend omdat ze zichzelf nu beter begrijpen én aanvaarden.

Greet

CEO, Rainpharma