Spiegel sessies

Wil je graag eens onbevangen in de spiegel kijken, een nieuw perspectief krijgen op jezelf?

In onze spiegel sessies verruimen wij je blik.

We gaan samen op zoek naar jouw potentieel en wat je beperkt om dit te bereiken.

Hoe zet je jezelf vast? En wat kan je doen om hiervan los te komen? Waarmee zou je kunnen experimenteren om vrijer te leven en te werken?

Voor wie

Iedereen die weet dat er meer in zichzelf zit. Die bereid is tot zelfonderzoek om zo nieuwe perspectieven te krijgen op zichzelf en hun omgeving.

Meer concreet ben jij op zoek naar een eerlijke en neutrale spiegel om uitgedaagd te worden en een volgende stap te zetten in je persoonlijke ontwikkeling.

 

Aanbod

Oriëntatie sessie

Een gesprek van 2 uur met één van onze coaches om een eerste zicht te krijgen op jouw levenswandel, terugkerende patronen en onvervulde verlangens.

Je wordt georiënteerd in ontwikkelingspistes om de eerstvolgende stap te zetten in de richting van je potentieel.

Klankbord sessie

Een gesprek van 2 uur met één van onze coaches waarbij je een klankbord krijgt voor jouw thema.

Vanuit onze ervaring en expertise fungeren we als neutrale sparringpartner en krijg je een beter zicht op hoe jij je leven meer kan leiden van binnenuit.

Enneagram profiel sessie

Je krijgt een helder én diepgaand zicht op jouw persoonlijkheid en drijfveren. We werken via een online bevraging, een persoonlijk digitaal Ennegram profiel en een feedback gesprek van 2 uur.

Zo krijg je de essentie voor je ontwikkeling in je persoonlijk leiderschap te pakken.

Spiegelen in groep

In groepjes van een 6-tal professionals spiegelen we elkaar op specifieke ontwikkelingsthema’s. We komen 4 keer per jaar samen in sessies van 3 uur.

De diepgang en diversiteit van de perspectieven wordt gefaciliteerd door één van onze coaches. 

Mentor sessie

Een gesprek van 2 uur met Dirk die vanuit wie hij is een eerlijk en open gesprek met je aangaat. Hij gebruikt zijn 30+ jaar aan ervaring in management om jou feedback en advies te geven in het thema dat jij op tafel legt.

Zijn persoonlijke aanpak en de weg die hij onderweg als leider aflegde, deelt hij graag met je.

Maatwerk voor bedrijven

Representeer je een bedrijf en heb je interesse in het SeeHouse aanbod op maat, dan ontmoeten we jou graag!

Onze Spiegels

Stuk voor stuk gepassioneerde en ervaren experts creëren samen met jou de beleving die beweging brengt.

Ann Van Malderen

Ann Van Malderen

Essentie Facilitator - Transformatie coach

Ann belichaamt “het beste van twee werelden”: haar ruime management ervaring en een Master in Marketing Management aan Vlerick, combineert ze met haar liefde voor mensen en een Master in Arbeidspsychologie aan de KULeuven. Vanuit haar zijn nodigt ze uit tot diepgang én inspireert ze tot actie. Haar scherp observatie vermogen is één van de meest betrouwbare instrumenten in haar werk. Haar stijl is open en direct, doch op een zachte manier want steeds vertrekkend vanuit een open hart. Ann vertaalt haar brede ervaring in een holistische aanpak die diepe transformatie faciliteert en blijft hierin voortdurend zelf groeien en ontwikkelen. 

Elke Weemaes

Elke Weemaes

Persoonlijkheidsontrafelaar - Bewustzijnscoach

Elke is een coach pur sang. Ze wordt letterlijk ‘verliefd’ op iedereen die in haar stoel belandt, wat vertaald kan worden als een ‘diepe passie voor mensen en wat hen drijft’. Ze is de ingenieur die iemands systeem helpt ontrafelen tot in de kern. Rust en geduld zijn kenmerkende eigenschappen die zorgen voor de ontspannenheid die nodig is voor bewustzijnsgroei. Intuitief en zonder oordeel, steeds nieuwsgierig en met de intentie om mensen vrijer te maken. Vrijer van wat hen beperkt om voluit te leven.
Ze is al jarenlang huis-coach van de Cronosgroep en heeft ondertussen meer dan tienduizend coachinguren op haar teller. Haar opgebouwde kennis en wijsheid delen, dat is wat haar blij maakt.

Dirk De Clippeleir
©Cato Beljaars

Dirk De Clippeleir

Inspirerende no-nonsense mens, leider en mentor

Dirk De Clippeleir, momenteel algemeen directeur van BRUZZ, was jarenlang directeur van de legendarische Brusselse concertzaal Ancienne Belgique en topman bij de platenmaatschappijen EMI en Universal. Een fascinerend parcours, wetend dat hij in essentie een “stilte liefhebber” is die ervan houdt zich terug te trekken in een boek. Hij staat kritisch en uitdagend in de wereld, is zuinig met het uiten van emoties, maar blijft in essentie een kwetsbaar ventje met een rijke gevoelswereld. Thema’s als het klimaat en kunst liggen hem zeer nauw aan het hart. Diepe vriendschap en zijn verlangen impact te hebben en zijn ervaring te delen zijn de basis van zijn connectie met SeeHouse. 

Anneleen Andries

Anneleen Andries

Explorer - architect - enneagramcoach

Anneleen verkent graag nieuwe horizonten. Na haar jarenlange consultancy ervaring in talentontwikkeling vindt ze het verrijkend om verschillende professionele paden tegelijkertijd te bewandelen.  Zo is zij vandaag lector aan een hogeschool, teamleider in de non profit en coach gespecialiseerd in Enneagram.  Ontwikkeling, verandering en innovatie zijn steeds de belangrijkste drijfveren doorheen haar loopbaan geweest.

Haar intellectuele nieuwsgierigheid in combinatie met haar intuïtieve waarneming bepaalt haar unieke stijl. Je kan rekenen op een zeer sensitieve en toch directe no nonsense coachende aanpak, steeds met een vleugje humor. Anneleen verbindt met SeeHouse op professionalisme en diepgang en de missie om vanuit persoonlijk leiderschap in lijn met je essentie met meer plezier in het leven te staan.

Ann Leonard

Ann Leonard

Psychologe - Psychotherapeut - Bedrijfscoach - Yogateacher

Ann liet een aantal jaar geleden Groepspraktijk Conciente in handen van haar collega’s, om zich volledig te focussen op het geven van Voice Dialogue opleidingen, Bedrijfscoachings en haar Yogapassie. Een schot in de roos.
In haar Bedrijfscoachings hanteert ze het voice Dialogue kader. Wens je jouw Enneagramtypes te doorleven, en van hieruit wezenlijke shifts en bewustere keuzes te maken, dan ben je bij Ann aan het juiste adres.
In de Yoga brengt ze haar kennis vloeiend samen in op maat gemaakte lessen, afgestemd op jouw lichamelijke noden.
Ann is een vrouw met ondernemerszin, steeds vernieuwend.  Elke Coaching of Yogales is origineel. Met een welgemeende nieuwsgierigheid en ongelofelijke zachtheid speelt ze in op de uniciteit van elk wezen. Zorgvuldig kijken en luisteren naar wat je nodig hebt, daar ligt haar kracht. Om zo stilaan, stapje per stapje open te komen in je geest en je lichaam.
Op deze manier sluit Ann naadloos aan bij de missie en visie van Seehouse. Let’s move your body and soul ☺!'

Praktisch

Om de verwachtingen goed af te stemmen starten we met een kennismaking met Ann, Elke of Dirk. Vervolgens maken we concrete afspraken.

De spiegelsessies van 2 uur gaan door online of live op onze locaties regio Antwerpen. De mentor sessies met Dirk online of live in regio Brussel. We raden je aan om voor- en achteraf ruimte in je agenda te voorzien voor rust en reflectie.

Heb je zin om nieuwe perspectieven te krijgen en gespiegeld te worden, maar heb je nog vragen? Meld je aan via het contactformulier en wij contacteren jou om vrijblijvend kennis te maken en te verkennen of we voor jou iets kunnen betekenen en hoe. 

Ben je klaar om in te schrijven? Klik hieronder, betaal online en ontvang van ons een bevestiging met alle praktische details. Wij contacteren je snel om een afspraak in te plannen.

Oriëntatie sessie

Een gesprek van 2 uur met één van onze coaches om een eerste zicht te krijgen op jouw levenswandel, terugkerende patronen en onvervulde verlangens.

450,00 excl. btw

Klankbord sessie

Een gesprek van 2 uur met één van onze coaches waarbij je een klankbord krijgt voor jouw thema.

450,00 excl. btw

Enneagramprofiel sessie (inclusief digitaal profiel)

We werken via een online bevraging, een persoonlijk digitaal Enneagramprofiel en een feedback gesprek van 2 uur.

550,00 excl. btw

Spiegelen in groep

In groepjes van een 6-tal professionals spiegelen we elkaar op specifieke ontwikkelingsthema’s. We komen 4 keer per jaar samen in sessies van 3 uur.

De investering bedraagt 1750 excl. btw (inclusief enneagramprofiel sessie) of 1200 excl. btw (zonder enneagram profiel sessie).

Momenteel is er geen groepssessie gepland. Meld je vrijblijvend aan voor de wachtlijst. Je wordt gecontacteerd zodra de volgende groep opstart.

Mentor sessie

Een gesprek van 2 uur met Dirk die vanuit wie hij is een eerlijk en open gesprek met je aangaat. 

450,00 excl. btw

Door meer inzicht te krijgen in mijn profiel, met mijn sterktes en werkpunten, lukt het me nu steeds beter om mijn gewoontepatroon te detecteren en te doorbreken.

Dries

Managing Partner, Monin

Op amper 2 uur tijd leerden onze ondernemers extreem veel over zichzelf, de mist trok weg. Op een liefdevolle en veilige manier zo diep naar zichzelf kijken, dieper dan ze ooit deden, voelde voor hen als bevrijdend. Bevrijdend omdat ze zichzelf nu beter begrijpen én aanvaarden.

Greet

CEO, Rainpharma

What strikes me the most about Dirk is that he makes me feel like I’m finding the answers to all the questions – rather than just being told! He displays a good understanding of my business and the challenges I face and has helped to put some simple mechanics into my daily routine that have helped me in all sorts of ways.

Mike

The Sunday Club