SeeHouse Aanbod

Leid je leven van binnenuit

Vanuit onze ervaring en expertise richten wij ons op professionals zoals jij.

Wij bieden je ruimte om stil te staan, te exploreren en te herbronnen.

Onze ruim ervaren huisgenoten fungeren als inspirerende spiegels en creëren gelegenheden die je in contact brengen met je essentie.

Wij maken er iets tastbaar van.

Een innerlijk kompas dat je inzet om je leven en werk vorm te geven.

Maatwerk voor bedrijven

Representeer je een bedrijf en heb je interesse in het SeeHouse aanbod op maat, dan ontmoeten we jou graag!

Onze huisgenoten

In alles wat we ondernemen, streven we ernaar direct of indirect met alle 4 de aspecten van mens zijn te werken: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Met onze verschillende achtergronden, ervaring en disciplines versterken we elkaar en de beleving die we aanbieden.

We verbinden met elkaar in onze passie voor mensen en het geloof in het leven van binnenuit.

Ann Van Malderen

Ann Van Malderen

Essentie Facilitator - Transformatie coach

Ann belichaamt “het beste van twee werelden”: haar management ervaring en een Master in Marketing Management aan Vlerick, combineert ze met haar liefde voor mensen en een Master in Arbeidspsychologie aan de KULeuven. Vanuit haar zijn nodigt ze uit tot diepgang én inspireert ze tot actie. Haar scherp observatie vermogen is één van de meest betrouwbare instrumenten in haar werk. Haar stijl is open en direct, doch op een zachte manier want steeds vertrekkend vanuit een open hart. Ann vertaalt haar brede ervaring in een holistische aanpak die diepe transformatie faciliteert en blijft hierin voortdurend zelf groeien en ontwikkelen. 

Elke Weemaes

Elke Weemaes

Persoonlijkheidsontrafelaar - Bewustzijnscoach

Elke is een coach pur sang. Ze wordt letterlijk ‘verliefd’ op iedereen die in haar stoel belandt, wat vertaald kan worden als een ‘diepe passie voor mensen en wat hen drijft’. Ze is de ingenieur die iemands systeem helpt ontrafelen tot in de kern, Rust en geduld zijn kenmerkende eigenschappen die zorgen voor de ontspannenheid die nodig is voor bewustzijnsgroei. Intuitief en zonder oordeel, steeds nieuwsgierig en met de intentie om mensen vrijer te maken. Vrijer van wat hen beperkt om voluit te leven.
Ze is al jarenlang huis-coach van de Cronosgroep en heeft ondertussen meer dan tienduizend coachinguren op haar teller. Haar opgebouwde kennis en wijsheid delen, dat is wat haar blij maakt.

Anneleen Andries

Anneleen Andries

Explorer - architect - enneagramcoach

Anneleen verkent graag nieuwe horizonten. Na haar jarenlange consultancy ervaring in talentontwikkeling vindt ze het verrijkend om verschillende professionele paden tegelijkertijd te bewandelen.  Zo is zij vandaag lector aan een hogeschool, teamleider in de non profit en coach gespecialiseerd in Enneagram.  Ontwikkeling, verandering en innovatie zijn steeds de belangrijkste drijfveren doorheen haar loopbaan geweest.
Haar intellectuele nieuwsgierigheid in combinatie met haar intuïtieve waarneming bepaalt haar unieke stijl. Je kan rekenen op een zeer sensitieve en toch directe no nonsense coachende aanpak, steeds met een vleugje humor. Anneleen verbindt met SeeHouse op professionalisme en diepgang en de missie om vanuit persoonlijk leiderschap in lijn met je essentie met meer plezier in het leven te staan.

Ann Leonard

Ann Leonard

Psychologe - Bedrijfscoach – Yogateacher - Lichaamswerker

Ann liet een aantal jaar geleden Groepspraktijk Conciente in handen van haar collega’s, om zich volledig te focussen op lichaamswerk. Daarin brengt ze haar kennis vloeiend samen in op maat gemaakte lessen, afgestemd op jouw lichamelijke noden. Haar hulpmiddelen vandaag zijn body & voice dialogue, mindfulness, meditatie, ademwerk, yoga,... Een schot in de roos.
In haar Bedrijfscoachings hanteert ze het voice dialogue kader. Wens je jouw Enneagramtypes te doorleven, en van hieruit wezenlijke shifts en bewustere keuzes te maken, dan ben je bij Ann aan het juiste adres.
Ann is een vrouw met ondernemerszin, steeds vernieuwend.  Elke sessie is origineel. Met een welgemeende nieuwsgierigheid en ongelofelijke zachtheid speelt ze in op de uniciteit van elk wezen. Zorgvuldig kijken en luisteren naar wat je nodig hebt, daar ligt haar kracht. Om zo stilaan, stapje per stapje open te komen in je geest en je lichaam.
Op deze manier sluit Ann naadloos aan bij de missie en visie van Seehouse. Let’s move your body and soul ☺!'

SeeHouse - Lieve Van Malderen

Lieve Van Malderen

Reiziger en zorgzame bewaakster van en over grenzen

In een vorig leven werkzaam als verpleegkundige  in de zorgsector, nu in haar eigen praktijk 'Huis op de grens' zorgzaam voor mens én ziel. Opgeleid in het sjamanisme en actief als rouwvrouw voelt ze zich thuis op de grens en is ze de brug tussen de verschillende lagen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Ze kent en (h)erkent de noodzaak tot het in balans brengen van licht én schaduw – leven én dood. 
Met aandacht voor ziel en via ritueel, symboliserend werk faciliteert en verdiept zij persoonlijke ontwikkelingsprocessen op een energetisch niveau. 
Via aanwezigheid en creatie opent ze voor jou de weg naar integratie over de lagen heen, de weg naar duurzame transformatie.
Lieve stond mee aan de wieg van SeeHouse toen ze ons begeleidde met een geboorte ritueel en reisde aan de zijlijn steeds met ons mee. Vanaf vandaag maakt zij graag actief deel uit van ons multi-disciplinair aanbod.