SeeHouse Aanbod

Leid je leven van binnenuit

Vanuit onze ervaring en expertise richten wij ons op professionals zoals jij.

Wij bieden je ruimte om stil te staan, te exploreren en te herbronnen.

Onze ruim ervaren huisgenoten fungeren als inspirerende spiegels en creëren gelegenheden die je in contact brengen met je essentie.

Wij maken er iets tastbaar van.

Een innerlijk kompas dat je inzet om je leven en werk vorm te geven.

Maatwerk voor bedrijven

Representeer je een bedrijf en heb je interesse in het SeeHouse aanbod op maat, dan ontmoeten we jou graag!

Onze huisgenoten

In alles wat we ondernemen, streven we ernaar direct of indirect met alle 4 de aspecten van mens zijn te werken: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Met onze verschillende achtergronden, ervaring en disciplines versterken we elkaar en de beleving die we aanbieden.

We verbinden met elkaar in onze passie voor mensen en het geloof in het leven van binnenuit.

Ann Van Malderen

Ann Van Malderen

Essentie Facilitator - Transformatie coach

Ann belichaamt “het beste van twee werelden”: haar ruime management ervaring en een Master in Marketing Management aan Vlerick, combineert ze met haar liefde voor mensen en een Master in Arbeidspsychologie aan de KULeuven. Vanuit haar zijn nodigt ze uit tot diepgang én inspireert ze tot actie. Haar scherp observatie vermogen is één van de meest betrouwbare instrumenten in haar werk. Haar stijl is open en direct, doch op een zachte manier want steeds vertrekkend vanuit een open hart. Ann vertaalt haar brede ervaring in een holistische aanpak die diepe transformatie faciliteert en blijft hierin voortdurend zelf groeien en ontwikkelen. 

Elke Weemaes

Elke Weemaes

Persoonlijkheidsontrafelaar - Bewustzijnscoach

Elke is een coach pur sang. Ze wordt letterlijk ‘verliefd’ op iedereen die in haar stoel belandt, wat vertaald kan worden als een ‘diepe passie voor mensen en wat hen drijft’. Ze is de ingenieur die iemands systeem helpt ontrafelen tot in de kern. Rust en geduld zijn kenmerkende eigenschappen die zorgen voor de ontspannenheid die nodig is voor bewustzijnsgroei. Intuitief en zonder oordeel, steeds nieuwsgierig en met de intentie om mensen vrijer te maken. Vrijer van wat hen beperkt om voluit te leven.
Ze is al jarenlang huis-coach van de Cronosgroep en heeft ondertussen meer dan tienduizend coachinguren op haar teller. Haar opgebouwde kennis en wijsheid delen, dat is wat haar blij maakt.

Anneleen Andries

Anneleen Andries

Explorer - architect - enneagramcoach

Anneleen verkent graag nieuwe horizonten. Na haar jarenlange consultancy ervaring in talentontwikkeling vindt ze het verrijkend om verschillende professionele paden tegelijkertijd te bewandelen.  Zo is zij vandaag lector aan een hogeschool, teamleider in de non profit en coach gespecialiseerd in Enneagram.  Ontwikkeling, verandering en innovatie zijn steeds de belangrijkste drijfveren doorheen haar loopbaan geweest.

Haar intellectuele nieuwsgierigheid in combinatie met haar intuïtieve waarneming bepaalt haar unieke stijl. Je kan rekenen op een zeer sensitieve en toch directe no nonsense coachende aanpak, steeds met een vleugje humor. Anneleen verbindt met SeeHouse op professionalisme en diepgang en de missie om vanuit persoonlijk leiderschap in lijn met je essentie met meer plezier in het leven te staan.

Dirk De Clippeleir
©Cato Beljaars

Dirk De Clippeleir

Inspirerende no-nonsense mens, leider en mentor

Dirk De Clippeleir, momenteel algemeen directeur van BRUZZ, was jarenlang directeur van de legendarische Brusselse concertzaal Ancienne Belgique en topman bij de platenmaatschappijen EMI en Universal. Een fascinerend parcours, wetend dat hij in essentie een “stilte liefhebber” is die ervan houdt zich terug te trekken in een boek. Hij staat kritisch en uitdagend in de wereld, is zuinig met het uiten van emoties, maar blijft in essentie een kwetsbaar ventje met een rijke gevoelswereld. Thema’s als het klimaat en kunst liggen hem zeer nauw aan het hart. Diepe vriendschap en zijn verlangen impact te hebben en zijn ervaring te delen zijn de basis van zijn connectie met SeeHouse. 

Ann Leonard

Ann Leonard

Psychologe - Psychotherapeut - Bedrijfscoach - Yogateacher

Ann liet een aantal jaar geleden Groepspraktijk Conciente in handen van haar collega’s, om zich volledig te focussen op het geven van Voice Dialogue opleidingen, Bedrijfscoachings en haar Yogapassie. Een schot in de roos.
In haar Bedrijfscoachings hanteert ze het voice Dialogue kader. Wens je jouw Enneagramtypes te doorleven, en van hieruit wezenlijke shifts en bewustere keuzes te maken, dan ben je bij Ann aan het juiste adres.
In de Yoga brengt ze haar kennis vloeiend samen in op maat gemaakte lessen, afgestemd op jouw lichamelijke noden.
Ann is een vrouw met ondernemerszin, steeds vernieuwend.  Elke Coaching of Yogales is origineel. Met een welgemeende nieuwsgierigheid en ongelofelijke zachtheid speelt ze in op de uniciteit van elk wezen. Zorgvuldig kijken en luisteren naar wat je nodig hebt, daar ligt haar kracht. Om zo stilaan, stapje per stapje open te komen in je geest en je lichaam.
Op deze manier sluit Ann naadloos aan bij de missie en visie van Seehouse. Let’s move your body and soul ☺!'