Maatwerk voor bedrijven

Geloof jij net als wij in de kracht van leiderschap van binnenuit en ben je op zoek naar een inspirerende partner om anderen hierin te facilteren?

Of overweeg je jullie ontwikkelingsaanbod te verruimen en verdiepen met wat wij aanbieden?

Wij gaan graag met jou in gesprek om samen op zoek te gaan naar waar het voor jou en je bedrijf écht over gaat. We spiegelen en verruimen het perspectief op ontwikkeling en op jullie aanbod. Je kan hiervoor rekenen op onze nieuwsgierige open én tegelijk kritische blik, vertrekkend vanuit onze visie en ervaring.

Voor wie

We hebben ervaring in persoonlijke en leiderschaps-ontwikkeling van ondernemers, experten en leidinggevenden op verschillende niveaus in de organisatie.

Belangrijkste ingang voor ons is vooral de bereidheid tot persoonlijke ontwikkeling. De openheid om te kijken naar waar het écht over gaat en de ruimte om daar vervolgens naar te handelen. Hoe we hier verder naar kijken, is onderdeel van ons eerste gesprek.

Deze klanten gingen jou al voor:

Ancienne Belgique – Cegeka – Cronos Groep – Fluvius – Haystack Consulting – JBC – Rainpharma – Spotit – Vlaamse Audiovisuele Regie (Var) – VRT –  Ravago – Infrabel – Uptime Group – Kuehne&Nagel.

Klantervaringen

Blader door de verhalen en ervaringen van onze klanten.

Onze Experten

Ann Van Malderen

Ann Van Malderen

Essentie Facilitator - Transformatie coach

Ann belichaamt “het beste van twee werelden”: haar management ervaring en een Master in Marketing Management aan Vlerick, combineert ze met haar liefde voor mensen en een Master in Arbeidspsychologie aan de KULeuven. Vanuit haar zijn nodigt ze uit tot diepgang én inspireert ze tot actie. Haar scherp observatie vermogen is één van de meest betrouwbare instrumenten in haar werk. Haar stijl is open en direct, doch op een zachte manier want steeds vertrekkend vanuit een open hart. Ann vertaalt haar brede ervaring in een holistische aanpak die diepe transformatie faciliteert en blijft hierin voortdurend zelf groeien en ontwikkelen. 

Elke Weemaes

Elke Weemaes

Persoonlijkheidsontrafelaar - Bewustzijnscoach

Elke is een coach pur sang. Ze wordt letterlijk ‘verliefd’ op iedereen die in haar stoel belandt, wat vertaald kan worden als een ‘diepe passie voor mensen en wat hen drijft’. Ze is de ingenieur die iemands systeem helpt ontrafelen tot in de kern. Rust en geduld zijn kenmerkende eigenschappen die zorgen voor de ontspannenheid die nodig is voor bewustzijnsgroei. Intuitief en zonder oordeel, steeds nieuwsgierig en met de intentie om mensen vrijer te maken. Vrijer van wat hen beperkt om voluit te leven.
Ze is al jarenlang huis-coach van de Cronosgroep en heeft ondertussen meer dan tienduizend coachinguren op haar teller. Haar opgebouwde kennis en wijsheid delen, dat is wat haar blij maakt.

Praktisch

Sta je open om een samenwerking te verkennen? We ontmoeten jou graag!

In een vrijblijvend gesprek verkennen we jullie verwachtingen en gewenste resultaten. We onderzoeken de match vanuit onze visie en kijken of en hoe wij iets voor jullie kunnen betekenen.

Aarzel niet om ons te contacteren of meld je aan via onderstaand formulier. Laten we een afspraak plannen en samen kijken waar het potentieel zit!