Re-treats

Wil je graag tijd en ruimte voor jezelf? Nood om even stil te staan bij hoe het met je gaat en wat je nu daadwerkelijk wilt?

Onze re-treats zijn dé manier bij uitstek om je automatische piloot af te zetten en je innerlijke krachtbron te herontdekken.

Het programma is zorgvuldig samengesteld zodat je antwoorden krijgt op vitale vragen en terug de juiste focus krijgt.

Voor wie

Iedereen die even een pauze wil uit de drukte van de wereld en bereid is tot zelfonderzoek en zelfzorg.

Iedereen die zijn diepste essentie wil leren kennen om van daaruit meer helderheid en focus te laten ontstaan.

 Meer concreet ben jij bereid om 3 volle dagen en 2 nachten tijd en ruimte te maken alleen voor jezelf door je fysiek en digitaal te ontkoppelen van je privé en professionele omgeving. Je wil graag open naar jezelf en je levensloop kijken zodat je meer zicht krijgt op je innerlijk kompas.  

Aanbod

Stel je voor… een prachtige plek in de natuur… stilte en rust om je heen.

Geen telefoons, meetings of andere afleidingen.

Het is tijd om diep in onszelf te kijken, te verdwalen in onze gedachten en te landen in ons lichaam.

We ontmoeten elkaar in een groepje tot 8 personen en nemen drie dagen de tijd om ons zelf te leren kennen, te reflecteren en stil te worden.  Te wandelen in de natuur en lekker en gezond te eten.  

We connecteren gaandeweg meer en meer met onze innerlijke stem.

Om van daaruit met een ankerpunt voor de toekomst terug naar huis te keren.

Onze twee coaches zetten hun kennis en wijsheid in om dit proces zorgvuldig te begeleiden.

Maatwerk voor bedrijven

Representeer je een bedrijf en heb je interesse in het SeeHouse aanbod op maat, dan ontmoeten we jou graag!

Onze Coaches

Stuk voor stuk gepassioneerde en ervaren experts creëren samen met jou de beleving die beweging brengt.

Elke Weemaes

Elke Weemaes

Persoonlijkheidsontrafelaar - Bewustzijnscoach

Elke is een coach pur sang. Ze wordt letterlijk ‘verliefd’ op iedereen die in haar stoel belandt, wat vertaald kan worden als een ‘diepe passie voor mensen en wat hen drijft’. Ze is de ingenieur die iemands systeem helpt ontrafelen tot in de kern. Rust en geduld zijn kenmerkende eigenschappen die zorgen voor de ontspannenheid die nodig is voor bewustzijnsgroei. Intuitief en zonder oordeel, steeds nieuwsgierig en met de intentie om mensen vrijer te maken. Vrijer van wat hen beperkt om voluit te leven.
Ze is al jarenlang huis-coach van de Cronosgroep en heeft ondertussen meer dan tienduizend coachinguren op haar teller. Haar opgebouwde kennis en wijsheid delen, dat is wat haar blij maakt.

Ann Van Malderen

Ann Van Malderen

Essentie Facilitator - Transformatie coach

Ann belichaamt “het beste van twee werelden”: haar ruime management ervaring en een Master in Marketing Management aan Vlerick, combineert ze met haar liefde voor mensen en een Master in Arbeidspsychologie aan de KULeuven. Vanuit haar zijn nodigt ze uit tot diepgang én inspireert ze tot actie. Haar scherp observatie vermogen is één van de meest betrouwbare instrumenten in haar werk. Haar stijl is open en direct, doch op een zachte manier want steeds vertrekkend vanuit een open hart. Ann vertaalt haar brede ervaring in een holistische aanpak die diepe transformatie faciliteert en blijft hierin voortdurend zelf groeien en ontwikkelen. 

Ann Leonard

Ann Leonard

Psychologe - Psychotherapeut - Bedrijfscoach - Yogateacher

Ann liet een aantal jaar geleden Groepspraktijk Conciente in handen van haar collega’s, om zich volledig te focussen op het geven van Voice Dialogue opleidingen, Bedrijfscoachings en haar Yogapassie. Een schot in de roos.
In haar Bedrijfscoachings hanteert ze het voice Dialogue kader. Wens je jouw Enneagramtypes te doorleven, en van hieruit wezenlijke shifts en bewustere keuzes te maken, dan ben je bij Ann aan het juiste adres.
In de Yoga brengt ze haar kennis vloeiend samen in op maat gemaakte lessen, afgestemd op jouw lichamelijke noden.
Ann is een vrouw met ondernemerszin, steeds vernieuwend.  Elke Coaching of Yogales is origineel. Met een welgemeende nieuwsgierigheid en ongelofelijke zachtheid speelt ze in op de uniciteit van elk wezen. Zorgvuldig kijken en luisteren naar wat je nodig hebt, daar ligt haar kracht. Om zo stilaan, stapje per stapje open te komen in je geest en je lichaam.
Op deze manier sluit Ann naadloos aan bij de missie en visie van Seehouse. Let’s move your body and soul ☺!'

Praktisch

De eerstvolgende Re-treat gaat door in het najaar van 2023 (data volgen nog). De herfst is immers een uitgelezen moment om naar binnen te keren.

We genieten van de weidse natuur in Vlaams-Brabant en overnachten in de landelijke Kasteelhoeve van Wange (Landen).

Om de verwachtingen goed af te stemmen maak je eerst kennis met Ann of Elke. Vervolgens plannen we een moment voor je persoonlijkheidsprofiel analyse (enneagram) en feedback gesprek. Je ontvangt de praktische informatie voor de Re-treat.

Voel je je aangesproken om stil te staan en te herbronnen, maar heb je nog vragen? Meld je aan via het contactformulier en wij contacteren jou om vrijblijvend kennis te maken en te verkennen of de Re-treat jouw verwachtingen in kan vullen.

Ben je klaar om in te schrijven? Klik hieronder, betaal online en ontvang van ons een factuur en bevestiging met alle praktische details. Wij contacteren je snel om een afspraak voor de kennismaking in te plannen.

2400,00 excl. btw

3 daagse Re-treat, inclusief persoonlijkheidsprofiel en feedback sessie van 2 uur
(Prijs inclusief verblijf en catering ter waarde van 650 Euro excl. btw)

De manier waarop ik deze paar dagen beleefd heb is zo intens, zo diepgaand, het kwam op een bijzonder moeilijke periode in mijn leven (de moeilijkste) maar het heeft me doen relativeren en me doen uitgaan van mijn sterktes. Ik was al iemand die vanuit het hart werkt, het is er nog beter en meer op geworden, en ik weet het nu ook 100 % zeker, dat is ook de beste manier voor mij en mijn team.

Gunther

Consultant, Cegeka